PLANTPOWDERS IN VOLLEDIGE TRANSPARANTIE

Hoe gaat het er achter de schermen aan toe?

We houden van wat we doen

En we doen wat we zeggen. Heerlijke, gezonde en duurzame producten ontwikkelen. Want dat is onze passie! Beter voor mens, milieu en dier.

Testpanel

Onze producten ondergaan eerst zorgvuldige testen en proeven door ons eigen testpanel, gevolgd door evaluatie door externe personen, om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen

BEKIJK ONZE NIEUWE SHOWROOM

Op ons hoofdkantoor in Westervoort (GLD)

Neem een kijkje achter de schermen en laat je verwelkomen door een van onze medewerkers!

Interesse in de producten van Plantpowders, maar wil je deze graag eerst even vrijblijvend uitproberen? Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor voor een proeverij van onze producten.

Krijg advies en kom achter jouw favoriete smaak! šŸ™‚

Let op: alleen mogelijk op afspraak.

Mail van te voren naar info@plantpowders.nl om een afspraak in te plannen.

Ā 

Together we shake the difference!

Plantpowders - voor een gezondere wereld, stap voor stap.

Bij Plantpowders gaat het om het creƫren van een duurzame en eerlijke toekomst, gedreven door creativiteit, teamwork en een diepgewortelde toewijding aan het welzijn van onze samenleving.

In een wereld waar de gezondheid van onze planeet en onze gemeenschappen steeds meer onder druk staat, streven wij ernaar om een positieve verandering teweeg te brengen. We geloven in eerlijke productiepraktijken, waarbij we zorgvuldig bronnen selecteren en streven naar minimale milieu-impact. Door onze grondstoffen lokaal te betrekken en te kiezen voor duurzame methoden, verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Bij plantpowders.nl omarmen we creativiteit en innovatie in alles wat we doen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze producten te verbeteren en te innoveren, met als doel onze klanten de beste kwaliteit en voedingswaarde te bieden. Ons team, gedreven door passie en vastberadenheid, werkt samen om deze visie te realiseren en een positieve impact te maken in een wereld die steeds meer behoefte heeft aan gezonde alternatieven.

Door te kiezen voor Plantpowders kies je niet alleen voor hoogwaardige producten, maar draag je ook bij aan een gezondere samenleving en een duurzamere toekomst. Samen bouwen we aan een wereld waarin gezondheid, eerlijkheid en duurzaamheid de standaard zijn.Ā 

Samen met jou maken we graag een verschil in de wereld! Dit is wat Plantpowders tot nu toe heeft weten te realiseren >>

2020
JAAR VAN OPRICHTING
3500
TEVREDEN KLANTEN
9.5
Gemiddelde beoordeling
136.94
CO2 bespaard