Chocolate oatmeal
Maak in een handomdraai een heerlijke, verantwoorde en eiwitrijke bak havermout.
Uit alle havermout varianten is dit toch echt wel mijn favoriet!

Tip: Deze koude versie van havermout komt optimaal naar voren wanneer jij deze enkele uren voor consumptie in de koelkast legt. Ik maak deze altijd laat op de avond zodat ik s’morgensvroeg direct kan aanvallen!
Ingrediënten: Grote portie Kleine portie
Banaan 1 st 0,5 st
Cacaopoeder 4 gr 2 gr
Sojamelk 250 ml 125 ml
Havermout 100 gr 50 gr
Rozijnen 20 gr 10 gr
Notenmix 20 gr 20 gr
Zonnebloempitten 10 gr 10 gr
Pompoenpitten 5 gr 5 gr
Cacaopoeder 4 gr 2 gr
Sojamelk 250 ml 125 ml
Havermout 100 gr 50 gr
Rozijnen 20 gr 10 gr
Notenmix 20 gr 20 gr
Zonnebloempitten 10 gr 10 gr
Pompoenpitten 5 gr 5 gr
Bereidingswijze:
- Prak de banaan samen met de cacaopoeder tot deze goed gemengd is
- Voeg hierbij een klein scheutje van de sojamelk toe en meng dit kort met elkaar
- Voeg vervolgens de havermout met het mengsel, tot een grote bonk
- Voeg vervolgens de rest van de sojamelk toe en roer dit tot een geheel
- Voeg de rozijnen toe en roer deze door het mengsel
- Top af met de notenmix, zonnebloempitten en pompoenpitten
- Plaats de oatmeal voor minimaal 1 uur in de koelkast / je kunt hem ook een hele nacht of dag in de koelkast laten staan.
- Bon a petit
Voedingswaarde Grote portie Kleine portie




